Interpack 2023 zit erop

Interpack 2023 zit er weer op, we kijken terug op een succesvolle beurs en veel goede gesprekken met onze klanten en relaties.

Vaba Trading mocht veel relaties uit Nederland ontvangen, bij deze dank aan onze iedereen die de moeite heeft genomen om met ons te praten over nieuwe projecten en innovaties van de fabrikanten die we vertegenwoordigen. Op de stands van onze partners hebben we onder meer gezien:

  • De lancering van de nieuwe tabletteermachine van Korsch AG, de X5, met meer output, verbeterde toegankelijkheid, ergonomie en een compact ontwerp met een geïntegreerde schakelkast. De geavanceerde interface biedt een intuïtieve besturing en Smart-Touch HMI. De X 5 is slim en klaar voor Pharma 4.0.
  • De VIC 55 van Countec, met vier camera’s om te tellen en vervolgens verificatie van die telling voor 100% nauwkeurigheid. Daarnaast is de machine voorzien van Single Rejection, waarbij afzonderlijke tabletten door camera’s worden geïnspecteerd.
  • Een demonstratie van, onder andere, de semi-automatische casepacker van Christ Packing Systems, waarbij track en trace traceerbaarbaarheid van het product wordt verzorgd met behulp van cameragestuurde data-collectie.
  • OMAS Tecnosistemi toonde een tubevuller en een geavanceerde vloeistof vul- en sluitmachine voor de farmacie.

We volgen alle gesprekken op met onze relaties, mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden we die natuurlijk graag. Bel of mail met Steven en u bent snel op de hoogte.

Bedankt iedereen voor weer een geslaagde beurs en de inspirerende gesprekken die hebben kunnen voeren. Graag tot de volgende Interpack!