Thuis op de productievloer

Persoonlijke aandacht met kennis van zaken

Vaba Trading komt al 35 jaar over de vloer bij productiebedrijven in diverse sectoren. In die tijd is er natuurlijk veel veranderd, maar wat gelijk blijft is de uitdaging om solide oplossingen te leveren voor industriële omgevingen die zowel continuïteit als flexibiliteit en kostenbesparingen vereisen. Vaba Trading slaat daarbij een brug tussen internationale producenten van verpakkingsmachines en concrete uitdagingen bij u op de productievloer. Geen lange lijnen of anonieme helpdesk, maar direct contact met alle kennis onder de knop. We spreken, letterlijk, uw taal en we zorgen dat wij precies weten er speelt. Dat doen wij al decennia lang zo. Onze missie is: er zijn voor onze klanten. Dat is zo overgegaan van vader op zoon.

  • Persoonlijk contact
  • Vakkundig
  • Snel schakelen
  • Bereikbaar
  • Betrokken
  • Ontzorgen

Ondersteuning

“Wat ons werk interessant maakt, is het verzorgen van oplossingen die praktische gegevenheden in werkende systemen bij de klant vertalen. Zo bleek uit de sample-test voor een tel/sluitmachine dat de onstabiele potjes niet op de draaitafel bleven staan. Dan moet je echt snel aan de slag met alle partijen om het op te lossen”, directeur Steven Velde.

Onze klanten

Vaba Trading werkt voor toonaangevende opdrachtgevers in de farmacie, cosmetica en health care sector. Elke klant is voor ons speciaal, wij kennen de site en de mensen. Dat maakt de samenwerking efficiënt en aangenaam.