Meer dan verpakkingsmachines

Productiviteit en flexibiliteit

Voor verpakkingsmachines met een constant hoge productiviteit en korte instel- en omsteltijden zetten wij sterk in op kwaliteit. Gebaseerd op 35 jaar ervaring met productieomgevingen en technische leveranciers weten wij dat de kosten van het gebrek aan kwaliteit een veelvoud vormen van de investering in een oplossing die aan alle eisen voldoet.

Farmacie, cosmetica en health care

Sinds 1985 hebben wij ervaring in de productieomgeving van met name de farmacie, de cosmetica en de health care. De strenge eisen op het gebied van veiligheid en risico-uitsluiting in de farmacie, in combinatie met toegenomen marktdruk, vergt innovatieve en rendabele oplossingen. Bij cosmetica ligt de lat hoog om de gunst van de consument te winnen én aan logistieke eisen van retailers te voldoen. En in de health care gaat het om zowel veiligheid en tracebility als om logistieke efficiency en klantvoorkeur. Wij helpen u graag met kennis van technologie en van uw specifieke situatie.

Ruime keuze

Voor de productieomgeving van onze klanten hebben wij in de loop der tijd ons assortiment steeds verder uitgebreid. Daarbij hebben wij altijd gekozen voor kwaliteitsmerken en bewezen oplossingen. U hebt ruime keuze uit maar liefst 24 productgroepen. Van banderolleer- en blistermachines tot sacheteer- en sluitmachines. Alles voor accurate verwerking van vaste stoffen, zoals pillen en capsules, oplospoeders en vloeibare stoffen, zoals lotions en drankjes.

Meer weten? Wij vertellen u graag meer.

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws? Schrijf u in voor de nieuwsbrief: