Tabletteermachine

18-07-2019

Weer een geslaagde Factory Acceptance Test (FAT) uitgevoerd in de fabriek van KORSCH. Vaba Trading heeft samen met Ace Pharmaceuticals gekozen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding met betrekking tot een nieuwe tabletteermachine. Deze machine is extreem robuust en heeft een maximale uitvoer van 230.000 tabletten per uur.

KORSCH is specialist in tabletteermachines en biedt onder andere through-the-wall technologie, lang vulbereik, continue gewichtscontrole, containment oplossingen, Wash in Place, data analyse, GMP/FDA en meer.

 

Meer info

Ontblisteren

13 juni 2019:

RBP BAUER is al meer dan 35 jaar gewend om te werken binnen de farmaceutische markt.
Veel van onze klanten zijn inmiddels overgestapt van handmatig ontblisteren naar een volledig automatisch systeem van RBP BAUER. Zij werken met volle tevredenheid met RBP BAUER. Het meest verkochte model van dit merk is: D3600.

Dit model kan doordrukstrips in de lengte, breedte of diagonaal hanteren en zorgt ervoor dat er op een betrouwbare, snelle en uiteraard volgens de GMP standards wordt gewerkt.

De machines zijn gemakkelijk schoon te maken en om te bouwen.
Met meer dan 3000 verschillende tooling sets is RBP BAUER gewend te werken met alle denkbare formaten blisters.
Meer info

Weer een geslaagde Factory Acceptance Test (FAT) uitgevoerd

2 mei 2019: Weer een geslaagde Factory Acceptance Test (FAT) uitgevoerd in de fabriek van SERVOLIFT.
Deze machine (drumlifter) is ontworpen voor een van de grootste farmaceutische bedrijven.
SERVOLIFT biedt een assortiment aan voor de volgende processen: liften & handling, opslaan & verplaatsen, doseren & wegen, blenden & mixen, granuleren & coaten, reinigen & drogen.

SERVOLIFT ontwikkelt machines voor de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie. Kortom: alles om de productie zo efficiënt en veilig (ergonomisch) mogelijk te laten verlopen.

Meer info

De toekomst van verpakkingstechnologie op 3 & 4 april | Empack Den Bosch

Zet woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 in je agenda, want dan vindt Empack Den Bosch plaats in de Brabanthallen!

Een event dat je niet mag missen als je op zoek bent naar verpakkingen, verpakkingsmachines en label & print oplossingen in de farmaceutische, cosmetische en healthcare sector.

Meer dan 300 bedrijven bieden oplossingen op het gebied van verpakkingen & verpakkingsmachines, presenteren innovaties en delen kennis.

Mis het niet! Wij zijn er ook! Stand 3A104

Meer info

Lelypharma neemt nieuwe kartonneer machine van Christ Packing Systems in gebruik

Via een automatisch toevoer systeem kan Lelypharma de losse blisters automatisch kartonneren en voorzien van gecodeerde bijsluiter om vervolgens te bundelen waarna ze op de paktafel verzameld worden. een fraai stukje techniek van Christ Packing Systems waarmee de klant ontzorgd wordt.

Meer info

Succesvolle afname Countec tabletten tel machine

Apotex Nederland is de trotse eigenaar van een Countec tablet/capsule tel lijn incl. track en trace die er voor moet zorgen dat Apotex in 2019 ook de tel & verpak werkzaamheden kan uitvoeren conform de Europese wetgeving waarbij elke verpakking zijn unieke code heeft.

 

Meer info

Achema 2018

De Achema in Frankfurt is een unieke mogelijkheid om in contact te treden met één of meerdere fabrikanten. vanaf 11 tot en met 15 juni zijn er weer noviteiten en ontwikkelingen te zien m.b.t. verpakkings – en proces machines.  Ook onze partners zijn weer vertegenwoordigd; wij maken graag alvast een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek en of advies tijdens de beurs.

Meer info

Servolift

Met Servolift heeft Vaba trading opnieuw een sterke partner voor de Handling en Proces Technologie welke desgewenst in combinatie met andere machines gebruikt kan worden.

Meer info

Tamper Evidence in opkomst

Bij zowel de farmacie als voedingssupplementen staat tamper evidence sterk in de belangstelling. Bij potjes en flesjes is het redelijk eenvoudig om door middel van een vel of vlies de opening te verzegelen, waardoor het duidelijk is als deze onrechtmatig geopend is. Bij doosjes is dit een stuk complexer. Het vergt extensies op de verpakkingslijn om er bijvoorbeeld een sticker of etiket op te plakken. Dat kan nu anders. Bij Rondo is dit nu in het ontwerp van de verpakking geïntegreerd. En dat scheelt apparatuur en extra kosten. We laten u graag meer zien als u wilt.

 

Meer info