Ondersteuning van vooronderzoek tot nazorg

Nieuwe uitdagingen, nieuwe oplossingen

” Wij verzorgen al bijna 40 jaar jaar oplossingen die behoorlijke efficiencyslagen kunnen opleveren. Zo bleek uit de werkwijze van een farmaceutisch bedrijf dat het overhevelen van poeder niet efficiĆ«nt werd aangepakt en hierdoor handelingen dubbel werden uitgevoerd.

Met een automatisch lift-klemsysteem voor een poedervat werd dit probleem opgelost.
Wat uiteindelijk ook heeft gezorgd voor minder fysieke belasting voor de medewerkers en met als bijkomend voordeel dat er minder poeder verloren ging tijdens het productieproces! ” Aldus Steven Velde, directeur Vaba Trading

 

Vooronderzoek en implementatie

Of het nu om een nieuwe installatie, een uitbreiding of een modificatie gaat, een grondige inventarisatie van eisen en omstandigheden is altijd het vertrekpunt. Wij gaan uit van user requirement specifications en bestuderen uw productielijn om tot de juiste oplossing te komen. Vooraf testen wij met samples bij de leverancier en als de FAT akkoord is, begeleiden wij de implementatie met SAT en de ingebruikname.

Service en onderhoud

Wij zijn niet alleen vooraf uw gesprekspartner maar ook gedurende de gebruiksperiode. Onze technische dienst zorgt daarbij voor onderhoud, reparatie en revisie van alle apparatuur. Wij bellen na en komen kijken hoe alles draait. Wij zorgen voor de juiste onderdelen bij nabestellingen en aanpassingen. En wij vertalen uw wensen en problemen in gericht contact met buitenlandse producenten. Met ons kunt u direct en gemakkelijk overleggen in uw eigen taal en bewoordingen.

 

Meer weten? Wij vertellen u graag meer.