RC-laboratoriumunit

15 maart 2023

De Midilab RC-laboratoriumunit van onze partner Diosna combineert een high-shear mixer, een wervelbedmodule en een coatingunit voor het overbrengen van uw laboratoriumresultaten naar uw pilot- of productieschaal.

De mobiele laboratoriumunit Midilab RC ondersteunt uw ontwikkelingsprocessen. Naast een high-shear mixermodule kunnen ook een wervelbedmodule en een tabletcoatingmodule worden gebruikt. Met de coating unit kunt u bijvoorbeeld folie en suikercoating ontwikkelen in drie verschillende trommelmaten. Met de wervelbedmodule kunt u processen als drogen, spuiten en coaten in vier verschillende materiaalcontainers uitvoeren.

De modules kunnen zonder gereedschap worden gewijzigd. De Midilab-units zoals luchtvoorbereiding, verwarming en ventilator zijn geïntegreerd in de behuizing en werken eenvoudig door middel van plug & play-bediening. Je bedient je Midilab RC via een draai- en kantelbaar touchscreen met RVS behuizing. Naast een royaal werkoppervlak zijn er talrijke opties voor gebruik met oplosmiddelen, automatisch laden en legen of airconditioning.